Cel mai bun tratament pentru par?

Caut de ceva timp elixirul unui par frumos, des si stralucitor ca in reclama de la Palmolive… sau ca al Serenei din Gossip girl.. si lista poate continua.. De fapt, cel mai mult mi-am dorit un par bogat si lung ca sa pot avea bucle lejere..sa par asa fragila, domnita, wifey type :))  si tot caut de peste 10 ani aceste bucle de wifey, cred ca din cauza asta n-am vrut sa ma marit, nu aveam bucle :))

 Minunile nu trebuie sa te saraceasca.

N-are rost sa spun ce tratamente am incercat, cate sampoane si cate alte masti, deoarece le-ati incercat si voi. Dar o sa va spun cum mi-a crescut parul cat in 2 ani si cum nu m-am mai trezit cu fata de perna plina de fire de par. Cand mi s-a terminat ultimul sampon minune, am zis sa incerc Gerovital. Le foloseam apa micelara si crema de fata de ceva timp si eram super incantata, asa ca am zis sa le incerc si samponul.. ce aveam de pierdut? 20 de lei? Sa fie primiti:))

Am folosit Gerovital Tratament Expert: Sampon Regenerator si Ser Anti-Cadere, dupa care am trecut la Georvital Anticadere si solutie cu Petrol. Le folosesc de prin noiembrie si, nu doar ca a inceput sa-mi creasca parul, dar s-a indesit si nu mai cade. Cand spun ca nu mai cade ma refer la faptul ca nu mai umplu fata de perna si toata casa cu fire par. Partea proasta e ca nici hainele iubitului nu mai sunt pline de firele mele de par.. poate le marchez cu fond de ten.. sau ruj, sau parfum.. vad eu  :))

Cred in produsele romanesti si mai ales, cred cu tarie ca pretul nu reprezinta valoarea unui obiect. Sper sa cresti mare si frumos Greovital Romania si sa nu-ti tradezi clientii pentru bani 🙂

Mentionez ca nu cred in vopsitul acasa si merg cu regularitate la salon pentru spalat-coafat. Conteaza mult un ritual sanatos de coafat al parului… eu am doua maini stangi si nu mi iese nimic.. De regula coafatul la salon ma tine pana la 4-5 zile, ceea ce inseamna folositul periei si al placii de par mai rar decat daca m-as coafa singura. Varfurile sunt un alt aspect important si trebuie ingrijite in mod deosebit: tunse din cand in cand si hranite cu ulei pentru a nu se mai deteriora atat de repede.

I’ve had long hair, I’ve had short hair, and I’ve had in between hair… and its all good. Morena Baccarin

And those who like me writing in English.. here it is!

My wonder hair product came as a big surprise from a Romanian brand called Gerovital. I tried along the years lots of treatments and mask, but nothing really worked.. This is not a paid post.. it’s just sharing a great find for my hair. I don’t believe that what works for me will work for you too 100%, but i know that it is worth the try!

 

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: