Let’s talk about sex

Sex – we all want it, we all need it, we all use it and, some of us, see it as the ultimate trophy!

Sexul a fost considerat subiect tabu pentru prea multi ani, un act injositor si rusinos pentru femei, un trofeu obtinut de barbati dupa casnicie. Sexul, daca stau sa ma gandesc bine, mereu a fost o moneda de schimb si un joc de putere intre doi oameni. Barbatul trebuia sa “vaneze” femeia ca sa obtina cele 10 minute (uneori cu indulgenta) de placere, de placere pentru el, ca de multe ori e prea multa munca si bataie de cap pentru placerea ei. Si uite asa barbatii minteau, se luptau, promitea luna si stele de pe cer, uneori se si insurau pentru a obtine acces la “the Holy Grail”.

Derulam putin pana in anul 2020 cand femeile au drepturi egale cu barbatii si sunt libere sa faca ce doresc cu corpul lor, nu? Nu prea 🙂 Inca gasim un milion de sfaturi despre cum sa “prinzi” un barbat si regula numarul unu este sa-l faci sa te “vaneze”: nu fa sex din prima ca-si pierde interesul, nu arata ca-ti place, raspunde dupa cateva ore la mesaj, fa-l sa astepte 90 de zile pana primeste “the cookie”, lasa-l sa munceasca inainte sa te aiba and all that other crap! Ceea nu inteleg eu este de ce nimeni nu le spune adevarul barbatilor: sexul este un act intre doua fiinte, pornit dintr-o nevoie biologica, pe care, ce sa vezi, si femeile o au, si nu, sexul nu este un trofeu si o femeie nu este prada de vanatoare. Faptul ca un barbat rezista 90 de zile, 3 saptamani, 5 luni fara sex cu o femeie nu este o dovada ca il interesezi cu adevarat si ca veti avea o relatie ca-n filme. Toate astea pot fi dovezi de rabdare si strategie, de foame de adrenalina. Da, poate ramane interesat si dupa, te va privi ca pe trofeul superm o perioada, dar un vanator trebuie sa vaneze… MEREU! Si in plus, eu nicidoata n-am vrut sa fiu trofeul nimanui, mi se pare extrem de nesanatos ca un barbat sa priveasca asa o femeie. I AM THE HOLY GRAIL, dap, cred asta despre mine, fara sa fiu narcisista sau aroganta. Stiu clar ce am de oferit si cine sunt, de aceea as vrea ca barbatul sa ma priveasca ca pe OMUL cu care poate sa isi traisca viata asa cum simte, sa creeze momente de magie si greutatile sa para mai usoare, sa fiu PARTENERUL pe care IL ALEGE, asa cum si eu il aleg pe el. Interactiunea dintre doi oameni care se doresc este bazata pe o alegere: alegerea a face sex, alegerea de a petrece timp impreuna, alegerea de a arata cine esti ca om. Multe relatii ar fi mult mai frumoase daca oamenii ar fi reali si sinceri din prima clipa, nimeni n-ar mai acuza pe nimeni ca: “nu mai esti ca la inceput, te-ai schimbat”.

 

Am avut o relatie de 2 ani care a inceput dupa cateva luni de vanatoare, dupa cateva probe de foc adresate masculului. Da, am fost trofeul suprem, am avut o relatie, dar a fost si singura relatie in care am fost inselata constant, deoarece nevoia lui de vanatoare nu a fost umpluta nici de toata iubirea din univers. Am avut o alta relatie de 1 an jumate care a inceput cu sex din seara in care ne-am cunoscut, am ramas impreuna de atunci si nu am mai stat nicio zi unul fara altul. In timp am crescut frumos amandoi, dar in directii diferite. Nu m-am simtit niciodata inselata in tot acel timp.

Sexul nu este un premiu, nu trebuie ca un barbat sa-l merite. Sexul este o nevoie pe care o femeie alege sa si-o satisfaca cu un anume partener, atunci cand simte asta. Sexul nu inseamna putere, iar daca o femeie a facut sex cu un barbat nu a fost prostita, nu ai avut-o, nu o bifezi pe o lista si te face sa te simti mai puternic si mai barbat. Sexul este doar sex, un lucru frumos intre doua fiinte care se doresc, nimic mai mult. Si nu, o femeie nu este curva pentru ca s-a culcat usor cu un barbat, este doar o femeie care si-a dorit sa faca sex si sper ca a avut parte si de orgasm!

SEX.. Enjoy it safe si responsabil, protejeaza-te fizic si emotional si nu te lasa pacalita de scheme si strategii masculine menite sa te domine psihic. Cea mai mare temere a unei femei este comportamentul unui barbat dupa ce au facut sex: oare ma mai cauta, oare ma mai suna, oare va mai fi la fel de interesat? Da, un barbat va fi interesat si daca faci sex din prima seara si daca faci sex peste 5 luni, un VANATOR isi va pierde interesul mai devreme sau mai tarziu. Un VANATOR mereu va avea un gol de umplut ce nu are legatura cu tine si ar trebui sa-l trimiti la psiholog 😀 Presiunea psihica pe care o simt femeile dupa sex nu ar trebui sa mai existe, vulnerabilitatea si tot amalgamul de temeri ar trebui sterse din mintea noastra pentru ca nu ai oferit nimic nimanui, ti-ai oferit ce ai avut nevoie si atat. In viata totul tine de perspectiva.

Stop the hunt! Normalize sex and just live the best life you can have!

 

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: