Letters to my daughter -1

Au trecut 8 săptămâni si nu ma satur sa te privesc… esti perfecta! Ochii tai plini de iubire care încep sa ma privească din ce in ce mai clar, mânuță mică si fina care ma strânge de deget din ce in ce mai puternic, pielea ta albă si incredibil de catifelată, totul pare sa fi fost pictat de Dumnezeu la superlativ. Încă ma gândesc cât de norocoasa sunt ca m-ai ales sa-ți fiu mama, ca ești atât de buna si răbdătoare cu mine si tati, 2 oameni orgolioși si încăpățânați care învață zilnic cum sa aibă grija de tine.

iti memorez fiecare grimasa, fiecare expresie si fiecare gest si de câte ori închid ochii te văd pe tine, un suflet perfect intru totul! Ma surprind mergând pe strada si gândindu-ma la ale mele, vorbind singura si, evident, făcând fete fete.. fete pe care le descopăr si la tine zilnic. Am momente in care ma văd pe mine in tine, doar ca văd un eu mai bun, mai echilibrat, mai liniștit si, cu siguranța, mai curios. Ma întreb oare cine o sa alegi sa fii când vei fi mare. Deja ești destul de hotărâtă cu ceea ce vrei si când vrei, cea mai dulce fata a ta este când te-ai saturat si nu mai vrei lapte: te uiți fix, te incrunti ușor si dai biberonul afara cu limba:))

Îmi doresc din suflet sa ne păstram rutina de acum si când vei fi mare: conversațiile si rastele din timpul zilei, răbdarea ta cu neindemanarea mea uneori si determinarea mea de a te lasă sa fii cine vrei sa fii, de a nu proiecta nimic vreodată asupra ta, decât iubire infinita si suport nemărginit.

promit sa-ți spun ca te iubesc pentru tot restul vieții mele, chiar si când poate te vei fi plictisit sa o auzi.. si mai promit ca o sa încerc sa-ți fiu mereu cea mai buna prietena ori de câte ori vei avea nevoie.

stii ce e ciudat? Mi-e tare dor de tine când dormi, ca acum când scriu aceste rânduri. Abia aștept ziua de mâine sa te strâng tare la piept si sa te pup.. acum cât nu poți protesta :))

 

te iubește mami, mult tare, Maira mea!

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: