Luviane Atelier de Parfumerie lansează “Reverie”

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, care s-a născut în anul 2013 din pasiunea Iuliei-Victoria Neagoe pentru arta parfumurilor, pe care o “exersa” încă din copilărie.

Colecțiile exclusiviste precum Miresme Românești, DOR sau Florile Reginei sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, din natură și de fapt din iubire pentru tot ceea ce înseamnă emoții și amintiri olfactive

Reverie- cel de-al doilea parfum din colecția ”Florile Reginei”

Reverie este un parfum seducător în primul rând pentru că mirosul de tuberoze este hipnotic și copleșitor prin complexitatea lui atingând note untoase, de piele, mentol, cauciuc si pământ până la miros de piele de femeie și de portocale. Acordul de note de bază balsamice conferă căldură solară ce este contrastată subtil de notele lemnoase, de cele de rom și de tabac. Ediția de lux a parfumului este una aniversară, cu recipiente luxuriante, Luviane Atelier de Parfumerie aniversând în curând 5 ani. Colecția Florile Reginei este dedicată Reginei Maria a României, fiecare parfum având în prim plan câte o floare preferată a Reginei, dar urmărind să surprindă și o latură a personalității acesteia. Dacă primul parfum al colecției, Violete, este despre profunzime și o oarecare maturitate a femeii, Reverie este despre frumusețe și capacitatea de seducție printr-o atitudine feminină, fiind un parfum ce invocă iubirea.

Imaginea parfumului este Oana Cristina Tănase, o mare admiratoare a Reginei Maria și aidoma ei, o romantică veșnic îndrăgostită de flori, dar și o iubitoare a parfumurilor marca Luviane Atelier de Parfumerie. Oana este fotograf și scriitoare de cărți pentru copii, o visătoare ce trăiește poveștile în fiecare zi.

 

 „Parfumier te naști și nu devii, așa cum te naști compozitor și este nevoie de ceva mai mult decât un simț al mirosului mai dezvoltat. Este o alchimie a simțurilor, o simfonie a acordurilor parfumate, exact ca în muzică.” (Iulia-Victoria Neagoe)

Reverie  fost lansat în cadrul unui eveniment care a avut loc joi, 27 septembrie, într-un cadru boem și luxuriant în restaurantul hotelului Domenii Plaza by Residence Hotels alături de persoane publice, colaboratori şi prieteni.

În cadrul evenimentului a fost prezentat şi clipul oficial al parfumului Reverie. Filmările clipului au fost realizate de Vutcariov în locuri iubite de Regina Maria, cum este Palatul Mogoșoaia dar și în locuri inspirate de Regină, cum sunt Arc de Triomphe by Residence Hotels și terasa Astrodom, plină de flori ce se întind delicat în contemplarea apusului. Pornind de la analogia între notele olfactive și notele muzicale, Iulia-Victoria Neagoe și-a dorit ca parfumul Reverie să se contopească în acorduri de violă și pian, ceea ce a condus la colaborarea cu Răzvan Popovici – SONORO și pianista Cristiana Mihart care susțin acordurile clipului de lansare al parfumului.

Mai multe despre Luviane Atelier de Parfumerie gasiti pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/LuvianeAtelierDeParfumerie/

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: