News: s-a lansat Destination- cafeaua Bio pe care o poti savura la tine acasa

Mhmm… o ceașcă de cafea fierbinte. La filtru, espresor sau la ibric. Îi simți aroma de departe și nu
poți să-i reziști. Savuroasă, delicioasă, cu gust bogat, în care detectăm adesea arome subtile de
fructe sau condimente din îndepărtata Americă Latină sau exotica Africă. Simplă, all black, cu lapte
sau frișcă, este doza de răsfăț în orice anotimp. Cafeaua ne dă energie și ne limpezește mintea. Și ne
îmbunătățește memoria! Dar nu orice cafea…ci ecologică, de origine, din boabe selecționate și
prăjite artizanal. Este vorba despre DESTINATION – o cafea nou lansată la noi, pentru tine, familie,
prieteni și un cadou inspirat de Sărbători.

 


Povestea acestei cafele începe în 1999 când pasiunea pentru călătorii și gastronomie (peste 140 de
țări vizitate de unul dintre fondatorii mărcii), s-a întâlnit cu dorința de a oferi iubitorilor de cafea o
rețetă cât mai curată, apropiată de origini, nestandardizată de industria alimentară, fără coloranți și
conservanți sau procese chimice de fabricație. Astfel a luat naștere DESTINATION. De la boabe atent
selecționate de la cultivatori ecologici, respectând principiile comerțului echitabil (preț corect al
forței de muncă, neutilizarea copiilor la recoltare, preț corect față de producator), la procesul de
torefacție (cunoscut și drept prăjire) artizanală lentă la Bordeaux, Franța, Destination întrunește
toate calitățile unei cafele bune: este aromată, delicioasă, certificată ecologic, obținută din surse
recunoscute și soiuri selecționate, cultivate pe plantații sustenabile, recunoscute în lume pentru
savoarea cafelei și calitatea solului în care cresc (Mexic, Peru, Brazilia, Columbia, Guatemala, Etiopia
și Honduras).

Gama de asamblaje boabe sau macinata Destination cuprinde cafea din soiuri atent selecționate și
asamblate precum Selection Pur Arabica sau Breakfast. Gama origini boabe sau macinata cuprinde
produse ale căror boabe provin dintr-o singură sursă, cu gust și aromă unice ale respectivei zone de
cultivare, precum Mexic, Peru, Honduras sau Etiopia. Torefierea lor se face artizanal, la Bordeaux, pe
fiecare lot și cultură în parte, ceea ce amplifică savoarea și unicitatea fiecărui sortiment. Ambalarea
se face local, punga de cafea fiind prevazută cu valvă de prospețime. După deschidere, se
recomandă păstrarea bine închisă a pungii, in raftul cel mai de jos al frigiderului.

Unde găsim cafea DESTINATION: la raionul de BIO din Equilibrium Mega Image, in magazinele Profi
premium și online, pe www.nutrivita.ro.

BTW, Știai că?
… 77% dintre românii citadini beau cafea cu regularitate, cam 2 cești pe zi?
… 40% dintre români preferă cafeaua preparată tradițional, la ibric?
… in România, în 2018 s-au consumat peste 34,000 de tone de cafea ?

 

You may also like

Leave a Reply