„Simfonie Gurmandă”- colecția de parfumuri solide

Ce poate fi mai minunat decat o colectie de parfumuri denumite „Simfonie Gurmandă”, inspirata din delicii precum ciocolata sau cafeaua? Partea buna e ca sunt si #sugarfree :)) Draga mea, Iulia-Victoria Neagoe, a lansat o noua colectie de parfumuri, delicioase!!

Despre Luviane Atelier De Parfumerie am mai vorbit acum ceva timp cand a lansat colectia “Florile Reginei”, o serie de parfumuri inspirate de Regina Maria, gasiti articolul aici.De data aceasta vorbim de o colectie speciala, de parfum doar in stare solida, o colecție ce pune în evidență note delicioase ale unor ingrediente preferate de către parfumierul Iulia-Victoria Neagoe. Sunt accente și acorduri olfactive pe care creatoarea de parfumuri le apreciază și le utilizează în viața de zi cu zi, în fiecare parfum fiind folosit un ingredient aromatic în stare pură.

Simfonie Gurmandă pe note delicioase

Povestea notelor gurmande este din nou pusă pe portativ, denumirile parfumurilor fiind asociate cu elemente din muzică: Cafe ConcertSonata MieriiCapriciu cu ciocolată și Accent de cognac.

Cafe Concert este un parfum pentru care boabele de cafea Switch MORN din sortimentul Nobless au făcut drum lung pentru a înnobila și a încânta olfactiv, trezind și răsfățând simțurile ca un cafe concert cu acorduri de note fine, dulci, aromate și fructate.

Sonata Mierii este o adevărată încântare pe acorduri florale și sofisticate pe care un Strop de Miere de Fâneață le așează cu delicatețe pe portativul unui parfum plin de emoție.

Capriciu cu ciocolată este parfumul care te poartă pe aripi de poveste cu notele lui pregnante de ciocolată artizanală fină Guilty Pleasure, într-o într-o lume în care toate dorințele și plăcerile se împlinesc.

Accent de cognac aduce amintiri pline de emoție depănate pe acorduri de Vinars Brâncoveanu într-un colț de armonie imperfectă.

 

Am folosit în crearea acestor parfumuri exact ingredientele mele preferate în materie de cafea, miere, ciocolată artizanală și vinars. Pentru că de multe ori publicul meu dorește să afle lucruri din sfera mea personală, am ales să le devoalez în același stil care m-a consacrat: printr-o serie de parfumuri artizanale inedite.”  spune parfumierul Iulia-Victoria Neagoe

Luviane Atelier de Parfumerie

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, care s-a născut în anul 2013 din pasiunea Iuliei-Victoria Neagoe pentru arta parfumurilor, pe care o “exersa” încă din copilărie.

Produsele sunt create exclusiv din ingrediente naturale certificate de către artizan parfumierul Iulia-Victoria Neagoe, fondatorul brandului, alchimist, artist și designer olfactiv, un adevărat creator de amintiri și emoții olfactive.

În cadrul brandului, se creează produse de parfumerie în serie mică (elixiruri, parfumuri solide, parfumuri ambientale, amprente olfactive pentru diferite branduri), parfumuri private şi parfumuri sur-mesure cu garanţia păstrării secretului reţetei parfumului, dar și parfumuri pentru diferite evenimente.

Brandul promovează un concept ce inspiră eleganță, combinând într-un mod natural și surprinzător două dintre elementele care îmbracă și dezbracă, bucură și instigă, completează și definitivează personalitatea – parfumurile și bijuteriile. De la inele cu parfum solid in interior sau pandative, vei gasi o selectie de parfumuri-bijuterie unice care pe mine m-au salvat de multe ori in lipsa unei idei de cadou diferit. Detalii si oferta de pret o gasiti pe site www.luviane.ro

“Perfumes are the feelings of flowers.”

Heinrich Heine

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: