Ti-ai spus ca te iubesti?

8 martie.. ne sarbatorim mamele, sarbatorim femeile din viata noastra, prietenele, partenele de business, ne sarbatorim pe noi. E ziua in care suntem mult mai constiente de frumusetea de a fi femeie si de cat de minunat e sa ai puterea asta de a crea, pentru ca pentru mine femeile sunt creatoare de energie. Dam nastere vietii, chiar daca avem un copil sau nu . Dam nastere vietii prin fiecare fapta de iubire pe care o facem catre o alta fiinta, cu fiecare caramida pe care o punem la proiectul unui alt om.

Ti-ai spus ca te iubesti?

Intrebarea mea de azi e pentru mine, pentru femeia din mine. Ce fac eu azi pentru a ma sarbatori, pentru a-mi arata ca ma apreciez. Doar noi stim fiecare piatra de care ne-am lovit ca sa ne slefuim, fiecare rau care a trecut peste noi, ca sa putem straluci azi in ceea ce inseamna cea mai buna versiune a noastra pana la momentul asta.

 

Azi as vrea sa-mi spun ca sunt mandra de mine, sa-mi spun ca e ok sa obosesc, ca e ok sa ma simt pierduta, ca e ok ca nu mi-a reusit tot. E ok ca nu am cu 10 kg mai putin, e ok ca nu vreau sa arat ca 80% din fetele de pe instagram. E ok sa am dubii, e ok sa ma simt nesigura. Dar as vrea sa-mi spun ca nu e ok sa fiu mandra de mine si cand pot mai putin, ca nu e ok sa ma simt mai mica pentru ca am refuzat sa fac compromisuri, ca merg dupa un set de valori de la care nu vreau sa ma abat. Si mai ales, as vrea sa-mi aduc aminte sa ma bucur pentru ca sunt, sa ma bucur ca azi e soare si ca sunt suficient de norocoasa incat sa fac ceea ce-mi place.

Am invatat de-a lungul timpului ca pot fi fericita eu cu mine, ca imi sunt de ajuns. Si as vrea sa stii si tu asta: esti de ajuns! Asa cum esti! Esti o femeie minunata, a carei super putere creste cu fiecare gest de iubire si bunatate!

Eu azi mi-am pus pantofii rosii de la Glitter Shoes, cu o inima mare, sa pasesc cu iubire spre tot ce imi aduce ziua de 8 martie.

 

La multi ani! Imbratiseaza, iubeste, bucura-te!

Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness. Oprah Winfrey

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: